I väntan på att få åka ut


Husvagnen får överta dessa ljuvliga värmeljuslyktar från huset

I väntan på att vi ska åka iväg med husvagnen kompletterar vi med sådant vi har saknat. T ex dessa tre små värmeljuslyktor. Tänkte vi att de skulle få sprida lite värme och ljus i sommarkvällen både ute och inne.
Obs. vi tar med oss bara 3.När vi var på Ölands södra udde köpte vi en liten souvenir. På stenarna nedanför fyren, ganska långt ut i vattnet ligger det ofta sälar och solar sig och myser. Därför blev det ett gosedjur i form av en säl som också passar bra att ligga mellan de vita kuddarna i sängen.

Sälle SälLite barnsligt men gulligt.

Fakta om sälar

Säl (Pinnipedia) ordning bland däggdjuren. Vattendjur med spolformig kropp. De bakre kantställda och bakåtriktade fenlika extremiteterna tjänstgör som simredskap, på det sätt att de främre även de mer eller mindre fenlika, i huvudsak tjänar som styrorgan. Härstammar från rovdjursartade förfäder. Finns i alla hav.  Gråsäl, grönlandssäl, knubbsäl, storsäl, vikare.

Sälen

turistort i Malungskommun. Här upphanns Gustav Vasa 1521 av de skidlöpare som sänts för att föra honom tillbaka till Mora. Startplats för Vasaloppet. Bra utförsåkningsmöjligheter.

Kanske kan man ta husvagnen dit på vintern!Jaha, så har vi fått upp några nya krokar. Till bilnycklar, husvagnsnyckeln, duschkortet m m. Väldigt praktiskt.

Snyggt!Eftersom vi dricker neskaffe när vi är ute på äventyr, behöver vi en burk att hälla över detta i. Denhär blir jätte-bra tror jag. Bara vi får dit locket lite hårdare. Vill ju inte riskera att ha neskaffesmulor i hela skåpet. Neskaffe köper man som bekant i påsar. Visserligen återförslutningsbara men det är så knöligt att stoppa ner skeden och balansera fram kaffepulvret på den och i koppen utan att spilla. Och då blir det så tråkiga bruna fläckar. Ebony heter vårt märke. Gevalia. Jättegott!

Jaha, det  är dethär vi pysslar med när vi inte är ute.

Ja, arbetar och så också förstås.....

Kommentarer
Postat av: Sara

Är krokarna pappas praktiska idé?

Vad söta ni är.

2009-07-10 @ 20:01:35
Postat av: Agnes

Hejsan!

Skulle du kunna se vad det står angående tvättning av den sälen? Har en likadan men min är sliten och smutsig så ser ej vad det står!

Ni kanske inte har bloggen kvar men snälla svara om ni vet.

Tack på förhand!

2012-07-13 @ 11:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0