Ännu kvar hemma

I väntan på vår nästa tur, som ju är fördröjd, fixar vi lite med husvagnen. Förstås. Fördröjningen beror nu på Smillas konvalesencs och nu senast på influensan som härjat i familjen. Inte svininfluensan utan vanlig hederlig feber-ont-i-kroppen-snuva-hosta influensa.

Men som sagt, att fixa och hitta nya lösningar med prylar är ju roligt och bra så länge vi är hemma. Bl a har vi skaffat rejäla block att palla upp däcken med. Jätte-bra funkar det. Kan behövas när det är ojämn mark och trycket på hjulen inte ska vara för stort.Vackert gul lyser de under däcket.

Åsså har vi undrat och spanat på lösningar för att få med sig cyklarna på nästa tur. Och vi hittade på Biltema en extra knopp att sätta såhär bakom draget. På den sätter man sedan cykelhållaren och på den får det plats 2 cyklar. Vips har vi fixat lösningen på detta problem.

Det var i Torekov vi längtade mest efter att ha cyklarna. Då kunde man ha cyklat till servicehusen med disken i cykelkorg, cyklat till Torekov och runt i omgivningarna. En liten motionstur på kvällen kanske.... Ja, man hade kunnat... Men nu så kan det bli så. Man får ladda på cyklarna det sista man gör och ta av dem det första man gör.Och så har vi skaffat ett hjul som är luftfyllt. Så att det blir lättare att rulla husvagnen om det skulle behövas. Ett sådant här hjul "gräver" inte ner sig på samma sätt som det genomgjutna.

Kolla, snyggt:

Just nu är det nog inget annat som ska fixas. Husvagnen står på vår uppfart och väntar. Hoppas det kan bli Öland snart igen.

 


Kommentarer
Postat av: Johan

Öj det där ser bra ut. Det fin ordning på grejerna. Man blir sugen på att gå ut och plocka själv. Kanske till och med dammsuga av litegranna hehe.

2010-09-27 @ 21:23:26
URL: http://husvagnsforsakring.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0